September start Samen Velsen!

30 mei 2024

In september start dé nieuwe website voor bewonersinitiatieven: Samen Velsen! Help je mee om jouw buurt nog beter, mooier en leuker te maken?

Je krijgt een Samen Velsen Waardebon van € 5,00

Begin september ontvangen alle huishoudens in Velsen een Samen Velsen waardebon van € 5,00. Samen met je buren kun je waardebonnen verzamelen en gebruiken voor een initiatief dat jouw buurt nog mooier, leuker en beter maakt.

Start nu al een initiatief voor uw buurt

Heb je een goed idee voor jouw straat of buurt? Meld je initiatief dan nu aan op deze website. Bekijk eerst de spelregels. Als je initiatief aan de spelregels voldoet, zetten wij jouw initiatief binnen 14 werkdagen op de website. Dan kan iedereen zijn of haar waardebon aan jouw initiatief doneren. Verzamel samen met je buurtgenoten voldoende waardebonnen en je kunt je initiatief uitvoeren!

Wat kunt je met de Samen Velsen Waardebon?

Jij weet natuurlijk het beste wat jouw buurt nodig heeft om er fijn te kunnen wonen. Misschien zie je een kans om de buitenruimte te verbeteren? Of wil je iets leuks met de buren organiseren om elkaar beter te leren kennen? Jij bepaalt samen met je buurtgenoten waarvoor je de waardebonnen gebruikt!

Meld een initiatief aan Doneer je waardebon

In september ontvangen alle huishoudens in gemeente Velsen de waardebon!

Heb je een vraag over de website?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via (0255) 70 02 28 of per e-mail helpdesk@samenvelsen.nl.

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Samen Velsen